L’HC PLAYASOL EIVISSA FA HISTÒRIA EN PUJAR A DIVISIÓ HONOR PLATA

Històrica notícia per al HC Eivissa i per a l’handbol balear que contarà amb un representant a Divisió d’Honor Plata masculina, la segona màxima categoria de l’handbol masculí nacional. Enviam la nostra més sincera enhorabona al conjunt eivissenc per haver estat mereixedor d’aquest ascens i desitjam al club, dirigit per Jesús Prieto, moltíssima sort.

L’HC Payasol Eivissa, conjunt entrenat per Eugenio Tilves, ocupava el liderat en el grup E de Primera Nacional, faltant set jornades per a la finalització, amb dos punts d’avantatge sobre el segon classificat. La temporada extraordinària que estava realitzant i el gran esforç ha tengut el premi d’aquest més que merescut ascens.

Després de l’aturada forçosa motivada per l’emergència sanitària de la pandèmia de la Covid19, i en una situació del tot excepcional, la junta directiva de la Real Federación Española de Balonmano, en reunió celebrada a finals d’abril, va acordar dur a la Comisión Delegada de la federació la proposta de finalització de les competicions, sense descensos i amb l’ascens als equips que marxaven en primer lloc. Finalment, dilluns passat, després que la Comissió Delegada acceptàs la proposta de la Real Federación Española, el Departament de Competicions va confirmar oficialment les places d’ascens.

La Federació Balear d’Handbol s’enorgulleix de contar amb un representant en DHP masculina i felicita l’HC Eivissa.

Recordam que en DHP femenina ja hi ha representació balear amb el Puchi. Als dos equips els desitjam molta sort, encoratjam a seguir treballant en un camí, que no serà fàcil per les circumstàncies, però que ben segur amb l’esforç, la dedicació, les ganes i la il·lusió demostrades fins ara es superaran tots els obstacles i podrem gaudir d’un handbol de gran nivell.

Pel que fa a la categoria de 1a divisió nacional el HC Marratxí manté la plaça i jugarà per tant per segona temporada en aquesta categoria. És tot un èxit per a aquest jove equip i li desitjam també molta sort.

Per una altra banda, encara hi ha possibilitat de tenir un altre representant balear en categoria superior, concretament en Sant Eulàlia d’Eivissa, com a campió de Balears de 2a divisió tendria opció d’ascens directe a 1a divisió nacional, ocupant la plaça que deixa l’Handbol Club Eivissa dins el mateix grup.

Font foto Equip HC Eivissa: web HC Eivissa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *